Matilda Berlin


DAG 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
 
1. Min familj
Min underbara fina familj. Personerna som är anledningen till att jag är den jag är. Personerna som alltid stöttar mig, som alltid finns där och som alltid ser mig för den jag är. Mina föräldrar är anledningen till att jag överhuvudtaget finns till men jag är också ett resultat av deras uppfostran. Jag är dem evigt tacksam för allt! För allt dom gjort för mig, för allt dom gör för mig, och allt dom i framtiden kommer att göra för mig.
Min farbror brukar säga att bara för att man är familj så måste man inte tycka om varandra, men vi har den otroliga turen att vi är en familj som älskar varann och som njuter av varandras sällskap.
<3
 
2. Min mobil
Sorgligt nog är jag nog en utav dom som kan räknas som mobilberoende. Inte bara beroende till de socialamedierna och tidsfördrivet det medför. Utan till allt! Min kalender är där. Mitt schema. Mina bilder. Mina kontakter. Internet banken. Ja, jag har banne mig allt i mobilen!
 
 
3. Sol
Jag påverkas otroligt av vädret, men mest utan att inse det. Jag trodde verkligen inte på höstdeppighet innan jag i höstas inte såg solen på långt över en vecka och jag gick runt och var på dåligt humör konstant.
Jag behöver sol. jag behöver solsken. jag behöver mina D-vitaminer
 
4. The basics
Mat, sömn och kärlek.
Jag har vid ett flertal tillfällen blivit kallad matarg i världsklass. Utan att jag har energi i mig vill man verkligen inte vara i min närhet. Likaså fungerar jag inte utan mina 8 timmars sömn varje natt. 
Jag är en sån där människa som behöver balans och struktur. Utan det så funkar jag inte riktigt. Tur att jag har min fantastiska pojkvän som står ut med mig även i mina svackor och mindre stolta stunder
 
Mat, sömn och kärlek - allt i samma bild
 
5. Hårsnoddar
Jag har alltid 3 snoddar runt handleden. 2 till att sätta upp håret i en vanlig toffs och 1 för att sätta upp toffsen i en knut. 
Jag älskar och vill ha långt fint hår, men något utav det mest frustrerande som finns är hår i ansiktet, hår som är ivägen när man äter, hår i nacken när man är övervarm. För att inte tala om utsläppt hår när man tränar.
Nej, hårsnoddar kan jag inte klara mig utan!