Matilda Berlin


TOPP 3 MÅL I APRIL

Glad första April! Har ni gått på några skämt idag? Gick ni på mitt? Haha!

Förövrigt måste jag säga att jag är oerhört glad över att det äntligen är vår. Hur underbart?? Solen skiner, fåglarna kvittrar, blommor har börjat dyka upp och knopparna kommer fram på träden. Verkligen såå ljuvligt!
Jag vet inte hur det är med er, men jag är verkligen superladdad! Så 3 stycken mål sitter på sin plats! Men först en liten recap på förra månadens:

 

 1. Jag ska plugga till högskoleprovet! Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv. Varje dag vi var på stranden hade jag med mig den där 400 sidor tjocka pre-prov boken. En liten applåd tycker jag att jag är värd! Visserligen känner jag mig långt ifrån redo, men gör man någonsin det?

 

 2. Jag ska ta semester! Än en gång, klapp på axeln! Det är så att Richard är förvånad och har bestämt att det framöver bara blir solsemestrar haha!

 

 3. Jag ska promenera mera! Well, jag har ju varit bortrest mer än halva månaden och den andra halvan har jag flyttat längre bort från mina vanliga områden och behövt bilen mer så det går inte riktigt att svara på hurvida jag lyckats eller inte…

 

 

TOPP 3 MÅL APRIL 

1. Jag ska njuta av livet! Mer fokus på vänner, överraska och skämma bort Richard på något sätt kanske, älska solen och helt enkelt bara må bra! 

 

2. Att hålla träningen på en bra nivå! Precis innan semestern var det alldeles för mycket träning, vilket jag också var medveten om. Men i hjärnan tänkte jag att “det är ju bara x dagar kvar innan ledighet”. Men nu är jag tillbaka och nu ska det vara hållbart - hur roligt träningen än är!

 

3. Att flytta hem till lägenheten igen! Men utan att sätta allt för mycket press på Richard! Eftersom att det är han som kan mest är det han som får dra det största renoveringslasset, så det jag kan göra är att finnas där och hjälpa till så gott jag bara kan. Men förhoppningen, drömmen och målet är att badrummet skall vara färdigt så att vi kan flytta hem till oss igen =)

 

 

Vilka är era topp 3 mål? Berätta!


#1 - Carro

Vilka härliga mål! :)

Svar: Tack fining!
Matilda Berlin

#2 - Johanna Utterberg

Åh vilka härliga mål du har för april, kör hårt!! :) Jag ska stressa mindre, genomföra huvudlager-förflyttning (samma adress men till en annan byggnad) och fortsätta säga NEJ till saker jag faktiskt inte vill, kan eller hinner med, dvs prioritera mig själv bättre. Och såklart njuta av april, sol, sambon och min familj! Kraaam fina <3

Svar: Kan inte du skriva dina mål till mig innan jag lägger upp dessa mål varje månad?? Dina är ju verkligen sååå bra att jag gärna kopierat dom rakt av (kanske inte det med flytten), haha! Kram finaste och ha en underbar dag! <33
Matilda Berlin

#3 - Ida

Vilka fina mål du har!! <3 Jag har samma som din första! :D

Svar: Tack finaste! <33 Och lycka till med målet!! Kram <3
Matilda Berlin

#4 - Ajli Müller

I april ska jag vara utomhus mer - promenader eller läsning spelar inte så stor roll, bara utomhus.
Jag ska serva och städa bilen.
Och så ska jag hålla jobbet på en normal nivå.

Svar: Verkligen SÅ bra mål! GO OSS! =) Kram <3
Matilda Berlin