Matilda Berlin


Last of November
Kan ni förstå att det är den sista november idag? 24 dagar kvar till julafton, för att vara rätt så exakt. Och jag fick faktiskt en (väldigt tidig) julklapp idag. Fantastiska Lisa hade varit uppe på Fitness Festivalen och fått med sig både det ena och det andra som hon kom och gav till mig. Förstå vad glad jag blev :)
 Måndagar och jag har blivit betydligt bättre kompisar än under skoltiden. Liksom dom senaste veckorna har denna måndag varit jättebra. Och än bättre blir den när man får komma hem till lukten av nylagad mat och uppdukat bord. Så skönt att bara få krypa upp i soffan och ta kväll!
 
 
Första advent och årets första glögg
Jag gjorde det! Jag höll mig till första advent innan glöggen kom fram. Haha, förstå vilken viljekamp det har varit varje gång jag gått förbi glögghyllan på Ica. Allra helst på kvällarna när man är hungrig och påväg hem till middagen. Jag ska erkänna att glöggflaskan har hamnat i korgen ett par gånger, men till slut har jag bestämt ställt tillbaka den innan kassakön.
Men igår kom äntligen dagen - 1:a advent
 


50% off
Ni har väl inte missat att det är Cybermåndag idag??
Okej, jag börjr bli lite trött på alla konstiga försäljningspåhitt och konstiga namn företagena sätter på olika dagar för att sälja. 
Men eftersom att det då är cybermåndag så har Nelly.com 50% rabatt på en massa fina patyklänningar. Bara kolla: