Matilda Berlin


Saknar bloggvärlden!
Hej vänner!
Just nu känns det som att jag har världens distans till bloggen - och jag gillar det INTE alls! 
Men ibland kommer livet emellan. Med trippen till Danmark, avsaknaden av internet och nu flytten finns det verkligen ingen tid över till att svara på era underbara kommentarer eller gå in och läsa era (min favorit-) bloggar. Vilket jag fullkomligt hatar. Men jag lovar att jag har inte glömt bort er! Så fort jag får en stund över, om det så är när jag går på toa, ska jag verkligen ta mig tillbaka till bloggvärlden igen.
 
Flytten har förresten gått jättebra! Jag har sprungit fram och tillbaka hela dagen. Upp och ned för trappor. Fyy vad jobbigt det varit förresten. Våran gamla lägenhet har legat en halv trapp upp och nu bor vi plötsligt 5 trappor upp. Dessutom har vi ju inte packat särskilt bra eftersom att vi flyttar så löjligt kort (riktigt dumt!). Så jag har sprungit med den ena ica-kassen efter den andra, haha! Lär er av mina misstag och packa ordentligt!
 
 Stickad tröja/klänning HÄR // Hatt HÄR // Skor (liknande) HÄR
 
Bilder från morgonens promenad 
I'm so excited!
God morgon världens bästa du! 
Idag är en helt fantastisk dag! Om en liten stund ska jag iväg och gå en morgonpromenad med världens finaste Agnes. Hon flyttar snart tillbaka till Norge, så det gäller att passa på att få varje sekund man kan. Efter det ska jag uträtta lite ärenden innan det blir en trip till gymmet. Som att det inte är bra nog så
 
FICK VI NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN IGÅR KVÄLL!
 
  
Det var lite för sent och vi var båda för trötta för att börja med något, men idag skall det kånkas saker. Men hur sjukt är inte det?? Jag ska flytta in i MIN lägenhet. En lägenhet som jag äger! Där jag kan göra (nästan) precis vad jag vill! Wieeee! 
Vi ska ju som sagt renovera en hel del, men jag tänkte ta lite bilder så att vi har att kunna jämföra alla förändringar med. Och såklart så jag kan dela med mig till er =)
All kärlek till just dig idag! <3
Saker jag hunnit med som arbetslös

Lite över en vecka har jag nu varit ledig/arbetslös, och jag har fullkomligt älskat det! Jga har tagit det såå lugnt och bara gjort sånt jag velat. Med 9 timmar extra varje dag har jag som jag helt och hållet styr över har jag haft tid att göra så väldans mycket. Både bra saker och ganska så värdelösa, men som sagt jag har älskat det!

Jag har haft tid att:

- Se hela 4 säsonger av Game Of Thrones, och X antal avsnitt därtill

  - Gå en morgonpromenad och kört yoga på en klippa - och det var precis lika fantastiskt som det lät!

 

 - Jämföra bilförsäkringar. Min går ut i Oktober så ska jag fortsätta med samma bolag eller flytta över till det bolaget jag numera kommer att ha mitt livs första hemförsäkring vid

 - Kunna träna alla pass jag velat. Sing Halleluja!

- Fika med vänner! Och fler vill jag ha! Nu vet jag att jag är den med lätt schema så hojta till om ni vill fika eller ta en promenad eller vad som helst!

 
 - Putsa mina skor! White made white och black made black. Tar man hand om sina saker och tar hand om dom lite extra så kommer dom också att hålla betydligt längre

 - Öppna en ny förpackning musli och sortera ur alla torkade bananchips som jag inte tycker om. Kan anses väldigt värdelöst, men nu slipper jag stå och peta varje morgon