Matilda Berlin


För att han har sagt upp sig
 
 
Åhh vilken lycka dess fredagar för med sig! Hu är det möjligt att en enda dag alltid kan vara så bra?
Jag har fått en massa gjort idag och har precis varit iväg och tränat. Såå skönt! Dags för en dusch innan jag och Richard ska fira lite.
 Juste, jag har kanske inte berättat det för er. Men idag har Richard jobbat sin sista dag på sin nuvarande arbetsplats och på Måndag börjar han på ett helt nytt företag. Så spännande för honom! 
Så vi ska köpa hem mat från Surfers, en av Visbys absolut bästa restauranger, åka till hemmakväll, hyra en film och köpa en massa godis innan vi ska krypa upp i soffan. 
Åhh dessa älskade fredagar!
Puss på er hjärtan <3
 
 Ett antal timmar tillbringades idag med näsan i plugget. Det börjar nästan kännas som att min plugghjärna har vaknat till liv =)
Rabattkod på Nelly!
 
 
Äntligen! Som jag väntat på att det här erbjudandet skulle komma! Just nu får ni om ni klickar HÄR 50% på alla Over Knees hos Nelly. Enligt mig är det helt klart höstens snyggaste trend och mitt i pluggpausen tyckte jag att jag hade jobbat på så bra att jag var värd ett par =)
Kan ni gissa vilka jag klickade hem?
 
1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR
Morgon PW
 
 Jacka HÄR // Linne HÄR // Tights HÄR // Skor HÄR
 
Godmorgon älskade fredag! Och godmorgon älskade vänner!
Planen var att jag och Alvina skulle kicka igång den här dagen med en härlig morgonpromenad, precis som vi gjorde igår. Men när jag vaknade och hörde vinden storma utanför fönstret tog det inte många sekunder innan den varma sängen hade slått sina armar kring mig och det blev en mysmorgon framför Nyhetsmorgon istället.
Men med en fredag som denna gör det absolut ingenting, utan jag passar på och njuter lite =)