Matilda Berlin


Ny dator! Ny Kärlek!

Vissa säger att man inte kan köpa lycka för pengar, men dom personerna har helt klart inte köpt en ny dator, haha! Men jag skojar inte, det här är kärlek vid första ögonkastet!  

 

Jag var och hämtade ut paketet igår och har idag suttit och ställt in allt, flyttat över filer och laddat ned alla mina favoprogram igen. Visst hade jag enkelt kunnat exportera min gamla dator till den nya, men jag tycker det är underbart skönt att få starta på nytt. Att flytta över fil för fil och lägga dom där dom ska vara och inte ha kvar virrvarret av filer som det blir på en dator efter 5-6 år. 

 

Plus att jag är i grund och botten lite utav en teknik nörd och älskar att få sitt och pyssla med sånt här =)

 

 
 
 
 
Jag valde att byta ut min gamla Air mot en Macbook Pro 13'. Lagom stor för att enkelt kunna jobba på, men samtidigt smidig att ta med sig - helt perfekt helt enkelt!


Ni var några som frågade var jag köpte den, vilket var ett specialerbjudande på en "fyndvara", men jag sprang i jakten på ett riktigt bra erbjudande och ni hittar det HÄRBästa Sättet att kicka igång veckan på

Asså, aj aj aj! Här snackar vi träningsvärk! Ni som har testat nyaste GRIT Strenght, ni vet vad jag pratar om. Ni som är på release 19, ni har något att se fram emot! Och ni som aldrig testat GRIT - do it! 

 Jag vet inte vad det var igår men jag kan inte minnas sist jag kände mig så otroligt stark. Den powern och endorfinkicken jag fick när jag och Nadine tillsammans köttade igenom sista låten, samtidigt som lårmusklerna brände och lungorna sved, är helt oförståelig och nästan oförklarlig. Det är lite utav en “du måste ha varit där”-känsla över det! Och en känsla som är helt underbar! 

Jag vet inte hur det är med er, men jag har svårt att komma på ett bättre sätt att starta veckan på =)

 

 

 


Idag är ingen vanlig dag

… för idag fyller min underbara, fina lillasyster Fjortis!
Eller lilla och lilla. På något sätt har hon växt om både mig och Isa, och jag kan lova att jag på många plan är barnsligare än vad hon är, haha!

 
 
 

Så ikväll ska vi fira henne med både middag och paket. Om jag inte hörde fel igår så önskade hon att pappa skulle laga kött med hasselbackspotatis och konjaksås - låter inte helt fel va??