Matilda Berlin


Kill em' with kindness
Har ni tänkt på hur mycket ett leende kan göra? Hur det helt och hållet kan vända ens värld upp-och-ned?
Precis på samma sätt som avsaknaden av ett kan sänka ens humör rakt ned till Kina?
Det tar 58 ansiktsmuskler att grimasera men bara 7 att le. Så hur kan det vara så svårt för vissa att låta mungiporna sprida glädje runt omkring sig? 

Ska jag beskriva mig själv med två ord så är jag en positiv pessimist. Jag ser tyvörr ofta det negativa och det svåra i saker och situationer. Jag är ofta den som säger att nej det går inte för att... Eller kul idé, men har ni tänkt på...
Men jag gör det alltid med ett leende. För jag är glad. Och jag är positiv. 
Och det är något jag älskar hos mig själv!
Jag älskar att sprida glädje och jag älskar att se andra le. Jag tror stenhårt på Kill 'em with kindness och jag kan säga att det är mycket roligare att se sin "fiende" förvirrad och förargad av att man ler och ser glad ut än att göra något man i efterhand mår dåligt utav. 

Så strunta i dom där 51 ansiktsmusklerna och låt dom 7 resterande göra sitt jobb. 
Le för allt i världen! Le för att göra din ovän irriterad. Men framförallt le för att sprida glädje till alla som behöver det! 7 saker
... ni (kanske) inte visste om mig. 
 

- Om jag hade blivit en kille ville min pappa att jag skulle heta Styr-Björn. Tacka gudarna att jag blev en tjej!
 
- Jag har en speciell kudde som jag har i knät när vi äter i soffan (vilket vi alltid gör). Det är en gammal, ful och trasig en så spiller jag gör det inget. 
 
- Man kan oftast se när jag är kissnödig eftersom att min urinblåsa måste ligga väldigt ytligt. Hela min mage explanderar och jag ser nästan gravid ut. 
 
- Innan jag och Richard hade gjort något
fysiskt hade jag bestämt att det inte skulle bli något mellan oss på grund av åldersskillnaden. Oups! 

 
- Jag tycker inte om att fira min födelsedag. Tidigare år har jag hållt det hemligt och sett till att det inte synts på Facebook. Var det någon som grattade mig offentligt hyschade jag dom väldigt högljut innan jag gick därifrån.
 
- Min livsfilosofi säger att alla världens problem går att lösa i en tillräckligt varm och lång dusch. Förstå min lycka när jag flyttade in hos Richard i lägenheten och varmvattnet inte tar slut! Jag är van med att hemma är vattnet slut efter en kvart, men nu kan mitt duschande pågå i 45 minuter vissa dagar. 
 
- När jag blir hungrig och får slut på energi så vill man inte vara i närheten utav mig. Matarg i världsklass brukar Richard säga att jag blir.

Bjud mig på mat så blir jag glad igen ;)

 
Second Skin
I ett samarbete fick jag hem dessa fantastiska Skins igår =)
Som den träningskläds-fantast jag är kunde jag ju inte hålla mig ifrån att testa dom nu på morgonens BodyPump-pass (ouch min rumpa btw! Vet inte när jag fick sån bra kontakt sist - love it!). Och jag måste säga att dom verkligen sitter som en smäck!
Jag upplever ofta hur kompressionstights, som dom här är, antingen nästan stoppar blodet i benen eller börjar hasa ned efter en stund. Men dessa satt verkligen hur bra som helst!
 
 
Finns att köpa HÄR!

Däremot kan jag inte bestämma mig för vad jag tycker om designen. Missförstå mig inte, jag tycker dom är snygga. Men ena stunden är dom verkligen något som inte är riktigt min stil för att sedan i nästa stund totalvända och tycka att jo, dom är rätt så snygga i alla fall. 
Men så finns det dom HÄR som jag blev fullkomligt kär i! Och med tanke på hur bra dom här Skinsen satt är sannolikheten att jag snart klicka hem dom rätt så väldigt stor ;)