Matilda Berlin


I mitt vinterland
 
 
 
 Jacka köpt i USA, liknande HÄR // Top HÄR // Byxor HÄR (Rea!!!!) // Skor, liknade HÄR
 
Jag har inte nämnt det på bloggen än, men de senaste dagarna har jag haft ett sånt enormt sug efter julen. Istället för det här höstrugget vill jag börja dekorera och skapa den där riktigt mysiga känslan som bara värmer innifrån. Men inte riktigt än! Jag får ta och hålla mig ett tag till. 
Däremot lämnade vi hösten hemma och hamnade i något utav ett vinterlandskap. Mamma och pappa har bjudit med oss barn på en kortresa till en stuga i fjällen ett par dagar, så nu är totalnedvarvning, sällskapsspel och stugmys som gäller. 
(Jag tror att dom saknar att ha mig hemma, hihi ) 
Ha en toppenkväll hjärtan <3
Något jag saknar
Gårdagens lunch på Vapiano i Stockholm. Såå gott!
 
Godmorgon! Hur många är ni som njuter utav första höstlovsdagen idag? Jag ska helt ärligt säga att jag toksaknar dom morötterna. Höstlov, jullov, sportlov, påsklov och bäst av allt - sommarlov! Det fanns ju verkligen inget bättre än att vakna den där första lediga måndagen, få panik över att mobilen inte ringt, kolla klockan för att sen komma på sig själv, vända om och sova ett par timmar till. Hur underbart?? 
Så njut ni alla som är lediga!
 
 
Frågor till alla er fellow bloggers
 
Hej vänner! Det här inlägget vänder sig mest till er som också bloggar, för jag har en del saker jag tänkt på på sistone. 

Jag har funderat lite på att byta bloggportal då jag inte är 100% nöjd med blogg.se. Jag tycker tyvärr att det lite för ofta har krånglat med inloggning, uppladdning, inlägg som försvinner och så vidare, men har fortfarande inte bestämt mig då jag tycker att det är ett sånt stort projekt och lite smålöjligt (nu menar jag inte att trampa någon på tårna) med alla småtjejer som byter stup i kvarten. 

Den stora drömmen hade ju varit att någon bloggportal började betala mig för att blogga hos dom, men min blogg är ännu alldeles för liten för det. Är det någon som vet ungefär hur många läsare man ska ha för att få ett sånt erbjudande?

Just nu lutar det lite åt nouw.se men jag har inga erfarenheter utav dom. Så ni som bloggar där, berätta gärna fördelar och nackdelar. Kan man ha sitt egna domän? Jag har läst att man kan tjäna pengar på sidvisningar. Stämmer det? Hur går det till och vad tjänar man? Är det så lätt att ändra design och lägga upp bilder snyggt som jag har fått intrycket utav?

Är det någon annan bloggportal jag borde överväga? 

Och överlag: Vad har ni för tips för att få fler läsare? Tjäna pengar? När räknas bloggen som större? Hur många läsare har ni? 

Google är bra till mycket, men ibland finns inte alla svar och då brukar ni ha dom =)