Matilda Berlin


Varför händer det alltid??
Till Sverige kom vi, men inte mycket längre än så. Självklart var det första som hände när jag slog av flygplansläget efter landning, att jag fick ett sms med att vårat plan hem till ön är försenat med nästan en timme. Tjohoo... 
Middag på favorit restaurangen (positivt eller negativt att en av mina favosar ligger på Arlanda?) var redan inplanerat och något vi sett fram emot hela dagen, så nu lider vi av matkoma deleuxe. Men vad gör man mer för att underhålla sig på en flygplats och för att tiden skall gå snabbare? 
Har ni några tips?? 
 
 
 
Jag funderar förresten på att köra en frågestund - vad tycker ni om det?? Är det något ni skulle vilja? Har ni några frågor ni undrar över? 
Skriv en liten kommentar i sånna fall =) 
Borta var riktigt bra
 
Top från Bershka // Jeans från Bik-bok // Skor från Converse // Klocka Thomas Sabo
 
... men hemma är alltid mycket bättre! 
Hur underbart är inte det?? Att trots att hur ledsen man än är över att man ska åka så känner man alltid att det ska bli skönt att komma hem. 
Vi har haft en helt fantastisk weekend här i Amsterdam och har ni inte varit här tycker jag definitivt att ni ska åka. Helt klart en upplevelse i särklass! Man behöver inte köpa en massa dyra inträden till muséer eller liknande, utan det räcker nästan med att bara gå runt på alla smågator och titta. Enligt Richards fitbit har vi snittat nästan 2 mils promenad varje dag. 
Men nu är det dags att återvända till vardagen. På både plus- och minussidan. 15 arbetsdagar kvar innan jag slutar, Gotlands största zumba i östergravar på Onsdag (ni kommer väl? Helt gratis såklart!) och exakt en månad kvar tills vi får tillträde i nya lägenheten - åhh som jag längtar! 
Hoppas ni haft en fin helg mina vänner! 
Kram 
Augustiångest?
Kan ni förstå att Juli tar slut idag?? Att det redan är den sista och att det imorgon är Augusti?
Jag vill faktiskt gråta lite floder över det. Juli har helt och hållet varit min månad. Trots att jag inte haft en massa semester som dom flesta andra, så har jag gjort allt för att kombinera dom två. Jag har också gjort allt för att prioritera mig själv. Styrkt och puschat mig! Jag har tagit beslut och stått på mig och insett att livet är tyvärr inte särskilt mycket om man inte är lycklig. Jag älskar att vara glad och lycklig, och framför allt så förtjänar jag det. 
Så här kommer en liten catch-up på allt som denna fantastiska månad bjudit på!
 
Varför vara feg och kung i sin egen safezone? Under Juli insåg jag att jag var långt ifrån nöjd och sa i ett infallsögonblick upp mig
 
 Jag var på ett helt fantastiskt bröllop och hade en av dom roligaste kvällarna på länge
 
... För att inte tala om hur kul jag hade på Kallis!
 
 Jag överraskade Richard och kidnappade honom på en finlandskryssning, åkte till Amsterdam och bokade dessutom en resa till Tokyo. Vad heter resornas motsvarighet till materiell lycka?
 
Jag har haft fantastiska dagar vid poolen och otroliga grill- och myskvällar med våra familjer. Jag har också släppt taget och kastat mig ut för kanten. Både bokstavligt och figurativ, genom fallskärmshopp och lägenhetsköp (wieeee!)
 
Och såklart ätit en massa god mat!
 
Skulle jag skriva allt jag gjort, allt jag tänkt och allt underbart Juli bjöd på så skulle ni aldrig orkar er igenom inlägget. Det här är bara så få småsaker av allt och jag är uppriktigt talat ledsen över att vi får vända kalenderbladet imorgon. 
Men så ska jag verkligen inte klaga för ni förstår inte hur mycket kul jag har att se fram emot =) 
Jag tänker avsluta det här inlägget med ett enkelt - TACK! <3