Matilda Berlin


Älskling, jag har sagt upp mig
 


Dagen blev en fantastisk dag! 
Jag fick beskedet jag hållt tummarna för! Beskedet jag vridit och vänt mig kring hela natten! Beskedet som ändrar hela min vardag!
 
Jag har idag sagt upp mig från min receptionstjänst på Form då jag tackat ja till en annan tjänst.
Jag älskar Form och kommer med stor vemodighet sluta där (jag kommer ha kvar mina gruppträningspass, så var inte oroliga), men jag känner att jag började jobba i repan samma år som jag började trean på gymnasiet och där har jag varit sedan dess. Jag har älskat tiden, fått enormt mycket plats att växa och utvecklas på, men känner nu att det är dags att testa något nytt.
Jag vet inte vad jag vill göra med livet, jag vet inte vad jag vill plugga eller bli när jag bli stor. Så jag känner att jag behöver testa något helt annat. 
Nu har jag chansen och jag har tagit den!
Otroligt glad och otroligt lycklig är precis vad jag är!
Just do IT


Kollage: Just do it!
 
1. Tights | 2. Funktionströja | 3. Skor | 4. Sweatshirt | 5. Sport-Bh | 6. Sport-Bh | 7. Jacka | 8. Vattenflaska
 
 


Getting Spoild
Äntligen hade jag tid hos min franstjej imorse. Åh vad det var dags! Och som jag sett fram emot det!Hon har ju gått och blivit poppis på sistone så att få tid har inte varit det enklaste.
När jag räknade imorse hade jag 12 fransar kvar på vänster öga och 10 på höger. Så tyvärr har jag och mascaran varit tvugna att bli kompisar igen på sistone. Men nu så, nu sitter fransarna där dom ska =)
 
Jag älskar verkligen att få ligga när och bra vara! Jag är en utav dom som alltid somnar och sover så där riktigt skönt. Inte djupt utan är fortfarande med på det mesta som häner, men kroppen är tung och tankarna får vandra åt precis vilket håll som helst. Närstan lika skönt som att få håret tvättat hos frissan, haha!
 
Lite skillnad va?

100% osminkad och ofixad bortsett från fransarna. Tänk vad mycket det kan göra!