Matilda Berlin


Från ett jobb till ett annat

 Än en gång har jag idag lekt lärare. Hade det inte varit för att jag inte är sugen på att bli just lärare så tror jag verkligen att jag hade kunnat gjort ett bra jobb som en. Tror ni att det är möjligt att vara menad för något man inte vill? För nej, det är inte vad jag vill bli när jag blir stor, men just nu är det faktiskt rätt så kul =)

Men nu ska jag iväg och göra det jag tycker är roligast av allt - hålla gruppträningspass!
Core på boll och BodyJam står på kvällens schema, alltså kan man inte annat än att älska onsdagar!

Vad vill ni bli när ni blir stora? Och hur tror ni att man ska göra för att komma fram till vad man vill bli? För jag, jag vet verkligen inte alls 

Var är julkänslan?

Godmorgon sunshines! Kan ni förstå att det redan är onsdag? Och att det framför allt är den sista November? Jag vet inte riktigt vad det är men jag har inte alls samma julfeeling som jag hade förra året. Kanske beror det på att vi dom senaste dagarna har haft årets storm, men jag hoppas verkligen att jag kommer in i den där riktiga julstämningen snart!

 

Igår avslutades tävligen i Första-Advents-luckan, och Grattis till finaste Emma Broberg! Jag skickar ett mail till dig med info om hur du tar kontakt med JohannaStylemood för att få din vinst =)

Och ni andra har chans till ny vinst på söndag! Så missa inte det <3

 


 

Follow me!
 
 
Ni har väl inte missat att följa mig på mina andra sociala medier??
Jag finns på Instagram (såklart!): @matildaberlin
Och på Bloglovin: Follow