Matilda Berlin


DAG 6 - Fem saker jag inte kan leva utan
 
1. Min familj
Min underbara fina familj. Personerna som är anledningen till att jag är den jag är. Personerna som alltid stöttar mig, som alltid finns där och som alltid ser mig för den jag är. Mina föräldrar är anledningen till att jag överhuvudtaget finns till men jag är också ett resultat av deras uppfostran. Jag är dem evigt tacksam för allt! För allt dom gjort för mig, för allt dom gör för mig, och allt dom i framtiden kommer att göra för mig.
Min farbror brukar säga att bara för att man är familj så måste man inte tycka om varandra, men vi har den otroliga turen att vi är en familj som älskar varann och som njuter av varandras sällskap.
<3
 
2. Min mobil
Sorgligt nog är jag nog en utav dom som kan räknas som mobilberoende. Inte bara beroende till de socialamedierna och tidsfördrivet det medför. Utan till allt! Min kalender är där. Mitt schema. Mina bilder. Mina kontakter. Internet banken. Ja, jag har banne mig allt i mobilen!
 
 
3. Sol
Jag påverkas otroligt av vädret, men mest utan att inse det. Jag trodde verkligen inte på höstdeppighet innan jag i höstas inte såg solen på långt över en vecka och jag gick runt och var på dåligt humör konstant.
Jag behöver sol. jag behöver solsken. jag behöver mina D-vitaminer
 
4. The basics
Mat, sömn och kärlek.
Jag har vid ett flertal tillfällen blivit kallad matarg i världsklass. Utan att jag har energi i mig vill man verkligen inte vara i min närhet. Likaså fungerar jag inte utan mina 8 timmars sömn varje natt. 
Jag är en sån där människa som behöver balans och struktur. Utan det så funkar jag inte riktigt. Tur att jag har min fantastiska pojkvän som står ut med mig även i mina svackor och mindre stolta stunder
 
Mat, sömn och kärlek - allt i samma bild
 
5. Hårsnoddar
Jag har alltid 3 snoddar runt handleden. 2 till att sätta upp håret i en vanlig toffs och 1 för att sätta upp toffsen i en knut. 
Jag älskar och vill ha långt fint hår, men något utav det mest frustrerande som finns är hår i ansiktet, hår som är ivägen när man äter, hår i nacken när man är övervarm. För att inte tala om utsläppt hår när man tränar.
Nej, hårsnoddar kan jag inte klara mig utan!
Sunday Workout
Det bästa jag vet med att träna på helgen är att man får träna utan tidspress.
När jag tränar efter en dag på jobbet blir det så att jag konstant går och sneglar på klockan och skyndar mig så gott jag kan för att få komma hem i tid. Alternativt måste jag skynda sig för att jag är och tränar innan jag börjar dagen arbetstimmar. Även om man egentligen har tid så blir det ändå en liten press på att bli klar.
Men inte på helgen!
Kör man ett pass vid lunchtid finns det gått om tid att träna utan att stressa eller behöva skynda sig och sen ändå komma hem i tid. O det var precis vad jag gjorde idag.
Ett fantastiskt gympass utan någon som helst press eller tidsplan. Jag gjorde precis dom övningarna jag kände för just där och då. Latchade runt med handstående och stretchövningar mellan seten och hade 100% kul.
Bästa söndagsträningen! Gym på mitt sätt =)
 
 

Det stora pluset på det är att man sen kan komma hem, duscha, sjunka ned i soffan med en stor portion mat (pasta carbonara - bättre söndags lunch får man leta efter) och NOCCO äpple. Helt klart nya favoriten! Sååå god och perfekt med BCAAn efter passet.
Hur är det med er? Har ni tränat något idag? Vad i sånna fall? Eller har ni en mysig vilodag?
New In
Jag lovade mig själv för ett tag sedan att inte vara så snål när det kommer till mig själv, och framförallt mitt hår. Mitt 20:- schampoo från Rusta är utbytt mot ett fantastiskt kit från Maria Nila som verkligen gjort under på mitt hår. 
För någon dag sen skulle jag locka mitt hår och sprayade på mitt vanliga värmeskydd och insåg att jag har ett 69:- skydd från HM när jag gör det som sliter som mest på håret. Och så kan jag ju inte ha det!
Samma kväll beställde jag hem ett nytt från Kérastase som jag hört ska vara riktigt bra - och Herre vad bra det var!
Det aktiveras med hjälp av värme från fön eller plattång, och jag skojar inte när jag säger att mitt hår har aldrig varit så mjukt och lent. Det märktes verkligen skillnad vid första användning.
Är det något jag rekommenderar är det verkligen det! 
Finns att köpa HÄR!